Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 22 februari 2017, 1:33

15-jarige joyrider botst frontaal tegen boom

Laatst bijgewerkt: zondag 18:12 uur

ERICA – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 15-jarige jongen uit Erica aangehouden op verdenking van joyriding en het weglopen na het veroorzaken van een aanrijding.

 

De jongen heeft vermoedelijk zonder toestemming de auto van zijn vader gepakt en is daarin weggereden. Langs de Verlengde Vaart in zijn woonplaats is hij met de auto frontaal tegen een boom gebotst. Een getuige had gezien dat er na de aanrijding een jongen uit de auto was gestapt en was weggelopen. De getuige gaf het signalement door aan de politie, die in de omgeving ging zoeken naar de verdachte. Vervolgens kwam een tweede melding binnen van een alerte burger die zag dat een jongeman zich verstopte. Dankzij de beide meldingen kon de politie de jongeman traceren en aanhouden. De jongen maakte bij zijn aanhouding een enigszins verwarde indruk. Hij is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Er is een bloedproef afgenomen om vast te stellen of de jonge bestuurder wellicht onder invloed van verdovende middelen verkeerde.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.