Logo 112Emmen

Redactie evenement 0 reactie(s) di 02 mei 2017, 20:03

Aanmelding Miss Klazienaveen sluit zondag 7 mei

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:06 uur

KLAZIENAVEEN – De inschrijving voor de eerste editie van Miss Klazienaveen, waarvoor meiden van 16 tot en met 26 jaar zich kunnen inschrijven, sluit aanstaande zondag 7 mei.

 

Initiatiefnemers voor de Miss Klazienaveen-verkiezing zijn Joyce Capellen, Koos van Rijswijk en Jordy Fidder. Volgens Fidder hebben zich al veel meiden uit Klazienaveen en omgeving opgegeven. “Maar hoe meer meiden er meedoen, hoe gezelliger het is!”, aldus Fidder.

 

Inschrijving sluit 7 mei 22.00 uur

Zondag 7 mei 2017 om 22.00 uur zal de inschrijving sluiten. Daarna kan er alleen nog worden ingeschreven op de speciale castingdag op vrijdag 12 mei. Op die dag krijgen de ‘missen in spé’ een aantal trainingen, zoals een catwalktraining, interviewtraining en een fotosessie, zodat ze zich later op de avond goed voorbereid aan de jury kunnen tonen.

 

12 Finalisten

Uit alle aanmelding zal de jury uiteindelijk 12 meiden kiezen die doorgaan naar de finale ronde. Op zaterdag 24 juni vanaf 13.00 uur gaan zij in het Esdal College in Klazienaveen strijden om de titel ‘Miss Klazienaveen 2017’. Tot die tijd zullen de finalisten allerlei trainingen en teambuilding-opdrachten krijgen.

 

Aanmelden

Wil jij ook meedoen? Meld je dan zo snel mogelijk aan. Aanmelden kan via www.missklazienaveen.nl.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.missklazienaveen.nl 

 

(Bron: drenthenu.nl/missklazienaveen.nl)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.