Redactie 112 0 reactie(s) vr 07 april 2017, 16:54

Aanrijding tussen auto en trein op spoorwegovergang in Echten

Laatst bijgewerkt: zondag 18:12 uur

ECHTEN – Op een bewaakte spoorwegovergang aan de Ruinerweg in Echten is vrijdag een trein in botsing gekomen met een auto. De politie zegt dat de bestuurder zelf uit de auto kon komen en naar het ziekenhuis is overgebracht.

 

Volgens een woordvoerder van de politie zijn er geen ambulances opgeroepen voor mensen in de trein, wat er op wijst dat er geen passagiers gewond zijn geraakt. De bestuurder was de enige inzittende van de auto.

 

Het is niet bekend of het om een intercity of een sprinter gaat. Beide treinen rijden op het traject. De spoorwegovergang wordt bewaakt met slagbomen.

 

Tussen Meppel en Hoogeveen is voorlopig geen treinverkeer mogelijk. De NS zegt dat de verwachting is dat de stremming nog wel enige tijd kan duren. Er worden zo snel mogelijk bussen ingezet.

 

Er is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de aanrijding.

Deel dit artikel

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.