Redactie algemeen 0 reactie(s) do 15 februari 2018, 18:59

Aantal kavels in prijs verlaagd

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:09 uur

EMMEN – n de gemeente Emmen is er weer steeds meer interesse in nieuwbouwwoningen. Tegelijkertijd zijn de bouwkosten op dit moment hoog. Om het extra aantrekkelijk te maken om te gaan bouwen, hebben we een aantal van onze woningbouwkavels in prijs verlaagd. Zo hebben we een aantal tijdelijke kortingsacties.

 

Pionierskorting Oude Meerdijk (Angelslo)

Vanaf 15 februari kunt u zich inschrijven voor een kavel met korting aan de Oude Meerdijk in de wijk Angelslo in Emmen. De eerste drie kopers van een bouwkavel krijgen een korting van 25% op de koopsom. De uitgifte vindt plaats in de volgorde waarin gegadigden zich bij de gemeente Emmen inschrijven. De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

 

Weiteveen en Roswinkel

Tot oktober 2018 geldt een kortingsactie voor de laatste twee kavels in Weiteveen en in Roswinkel. Het gaat in Weiteveen om kavels aan de Wethouder G.H. Scherpenlaan en de Rietstengel en in Roswinkel aan het Roswinkelerkanaal NZ.

 

Stroomdal (Schoonebeek)

Op de locatie Stroomdal in Schoonebeek verkoopt de gemeente samen met grondbezitters KWS en Arcadis kavels voor nieuwbouw woningen. KWS, Arcadis en de gemeente hebben gezamenlijk besloten alle kavels voor 2018 te verkopen met bijna 25% korting. Deze actie is geldig voor het jaar 2018.Op de locatie Stroomdal Schoonebeek zijn op dit moment nog 22 kavels beschikbaar.

 

Daarnaast is nog een aantal kavels in prijs verlaagd. Het gaat om:

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.