Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 27 augustus 2017, 19:18

Afsluitingen en omleidingen door werkzaamheden in het Bargerveen

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:08 uur

WEITEVEEN – Mensen die een tochtje willen maken door natuurgebied het Bargerveen bij Weiteveen, moeten vanaf volgende week rekening houden met afsluitingen en omleidingen.

 

Vanaf komende maand begint onder meer de aanleg van een 2,5 meter breed fietspad over de Grenskade. Die is daardoor afgesloten. Voor het Naoberpad en de Hunenweg worden omleidingen ingesteld. Het fietspad is naar verwachting in november klaar.

 

Opgehoogd
Daarnaast zijn er werkzaamheden aan de Noordersloot en de Laardijk; beide worden opgehoogd. Daardoor is het Meerstalblok West tot volgend voorjaar dicht voor fietsers en wandelaars. De parkeerplaats aan de kop van de Laardijk is tijdelijk dicht; die in het midden van de Verlengde Noordersloot verdwijnt helemaal.

 

Knooppunten
Staatsbosbeheer stapt bij haar fiets- en wandelroutes over op het gebruik van genummerde knooppunten. Voor de komende periode ligt Knooppunt 62 (de Bult) er volledig uit. Bij de Knooppunten (61, 63 en 64) moeten mensen rekening houden met afsluitingen en omleidingen.

 

Werkzaamheden
Tijdens de werkzaamheden aan het Bargerveen wordt het zwaartepunt van de fiets- en wandelroutes verlegd naar het midden van het natuurgebied. Meer informatie over de werkzaamheden in het Bargerveen is te vinden op de website bargerveen-schoonebeek.nl

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.