Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 september 2016, 17:08

Agent gewond bij aanhouding

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:51 uur

Nieuw-Weerdinge – NIEUW-WEERDINGE – De politie heeft op zaterdagavond twee mannen, 21 en 31 jaar uit de gemeente Sudwest-Fryslan aangehouden voor de mishandeling en verzet op de Pottendijk Oz.

 

De politie kreeg een melding dat er op een festivalterrein een ruzie met meerdere personen had plaatsgevonden. Een nog onbekende man zou hierbij gewond zijn geraakt aan zijn hoofd. Hierop zijn meerdere agenten naar het festivalterrein gegaan. Door de beveiliging op het terrein werden de agenten gewezen op een van de verdachten die betrokken was bij de mishandeling. De 21-jarige man werd aangesproken. Hij wilde echter niet meewerken en liep weg. Hierop werd hij aangehouden. Hij verzette zich hevig en sloeg een van de agenten ten het hoofd. Hierbij raakte de agent lichtgewond. De politie maakte gebruik van pepperspray om de man aan te kunnen houden. Meerdere omstanders begonnen zich met de aanhouding te bemoeien waarop een politiehond werd ingezet. Daarna werd de 31-jarige man aangehouden. Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De politie doet onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.