Redactie 112 0 reactie(s) za 07 december 2019, 19:47

Agressieve automobilist rijdt jongen aan op parkeerplaats in Klazienaveen

Laatste update: 19 aug 2021 07:59 uur

KLAZIENAVEEN – Vandaag, op zaterdag 7 december 2019 tussen 13.55 en 14.10 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden aan de Langestraat in Klazienaveen, op de parkeerplaatsen tussen de Lidl en de Aldi.

Het slachtoffer liep mijn zijn vrienden, een groepje van 5 personen langs de Lidl naar de achterzijde. Ze liepen op het gedeelte waar voertuigen in beide richtingen over de parkeerplaats rijden. Vervolgens reed er een zwarte, of donkerblauwe stationwagen achter de groep. Hij toeterde naar de groep, waarschijnlijk omdat de jongens niet aan de kant gingen. Hierop hoorden getuigen dat de auto gas gaf en het slachtoffer aanreed. Vervolgens is de auto langs de Aldi, in de richting van de Langestraat, met hoge snelheid weggereden. Volgens getuigen zou het kenteken van de auto beginnen met 72, de bestuurder zou een man zijn en er zou een vrouw als bijrijder naast zitten.

Het slachtoffer heeft door het ongeval zijn enkel gebroken.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto en naar mensen die het ongeval gezien hebben. Neem contact op met de politie middels 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons