Logo 112Emmen

Redactie landelijk 0 reactie(s) di 26 april 2022, 20:12

Alcohol op stations en in de trein tijdens Koningsdag verboden

NEDERLAND – Meer dan ooit belooft Koningsdag dit jaar een groot feest te worden. Na twee jaar mogen we morgen eindelijk weer met vrienden en familie naar festivals en vrijmarkten.

Oranje dienstregeling
NS rijdt volgens de Oranjedienstregeling. Dat betekent dat er langere en soms ook extra treinen rijden. In enkele gevallen kun je te maken krijgen met andere vertrektijden, vertreksporen of een extra overstap. Een aantal regionale vervoerders rijdt volgens een aangepaste dienstregeling. Kijk voor actuele reisinformatie rondom Koningsdag op de website van jouw vervoerder.

Verbod op alcohol op stations en in de trein
Ook geldt er een aantal speciale maatregelen in de treinen en op de stations. Zo is van dinsdagavond 26 april 19.00 uur tot donderdagochtend 28 april 7.00 uur het meenemen van alcohol naar het station of in de trein niet toegestaan. Op Koningsdag zijn de stations Amsterdam RAI en Amsterdam Science Park de hele dag gesloten. Check voordat je op reis gaat de reisplanner om te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.