Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 februari 2018, 16:13

Auto gestolen bij woninginbraak in Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:03 uur

EMMEN – In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 augustus is er een woninginbraak aan de Strubben in Emmen geweest. Hierbij is een Citroën C5 weggenomen, soortgelijk als op bijgevoegde foto, voorzien van het kenteken 61-TN-FZ.

 

De politie vraagt u mee te kijken om dit voertuig terug te vinden. Mocht u het voertuig zien bel dan 112.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.