Logo 112Emmen

Auto met twee inzittenden en vier honden slaat over de kop op de N34 bij Gasselte
Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 03 juli 2022, 16:50

Auto met twee inzittenden en vier honden slaat over de kop op de N34 bij Gasselte

GASSELTE – Op de N34 bij Gasselte is zondag auto met aanhangwagen over de kop geslagen. De automobilist reed vanaf Emmen richting Groningen. Door onbekende reden raakte de bestuurder van de weg en kwam op de kop in de berm terecht.

Naast de bestuurder zat zijn vrouw die na onderzoek in de ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis is gebracht in Assen. Ook zaten er vier honden in de auto, waarvan er eentje gewond was geraakt aan het oog. En een kip zat in een doos. De bestuurder hield er slechts een schrammetje aan zijn arm over.

Het verkeer vanuit Gieten werd tijdelijk omgeleid. Vanuit Borger kon het gewoon doorrijden.

112 Gasselte

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gasselte lees je in onze categorie 112 Nieuws Gasselte. Alle 112 alarmeringen uit Gasselte kan je live volgen via 112 meldingen Gasselte.

Video

https://youtu.be/gu7-dbLHGs0

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.