Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) di 13 juni 2017, 22:31

Auto onder de trein in Echten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:12 uur

ECHTEN – Op een bewaakte spoorwegovergang aan de Ruinerweg in Echten is dinsdagavond een auto onder een trein terecht gekomen. De trein is enkele honderden meters voorbij de overgang tot stilstand gekomen met de auto klem onder de trein.

 

Bij de aanrijding is de bestuurder van de auto om het leven gekomen. Een traumahelikopter en andere hulpdiensten waren snel ter plaatse maar hulp mocht niet meer baten.

 

Tussen Meppel en Hoogeveen is voorlopig geen treinverkeer mogelijk. De NS zegt dat de verwachting is dat de stremming nog wel enige tijd kan duren. Er worden zo snel mogelijk bussen ingezet.

112 Emmer-Compascuum

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Emmer-Compascuum lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmer-Compascuum. Alle 112 alarmeringen uit Emmer-Compascuum kan je live volgen via 112 meldingen Emmer-Compascuum.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.