Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 augustus 2019, 22:06

Auto over de kop op Rondweg in Emmen, bestuurder gewond

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:58 uur

EMMEN – Vrijdagavond 9 augustus heeft rond kwart over negen een ongeval plaatsgevonden op de Rondweg in Emmen. Het ging mis op de weg in de richting van de N34, vlak voor de viaduct van de Nieuw Amsterdamsestraat.

 

De bestuurder van de personenauto verloor door nog onbekende oorzaak de controle over het voertuig, en rolde over de kop. Naast de ambulancedienst en de politie kwam ook de brandweer met spoed ter plaatse. De brandweer hoefde de bestuurder van de auto niet te bevrijden, die kon namelijk zelfstandig via het raam uit het wrak klauteren. Wel hebben zij het voertuig verder veilig gesteld. Na kort ter plaatse te zijn behandeld is de bestuurder per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd. De meest rechter rijstrook van de Rondweg is afgesloten voor de hulpverlening. Een bergingsbedrijf zal het zwaar beschadigde voertuig afvoeren.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.