Logo 112Emmen

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 06 februari 2022, 12:57

Auto raakt van de N374 bij Drouwenermond en belandt op zijn kop in sloot

Laatst bijgewerkt: zondag 6 feb 2022 om 16:02 uur

DROUWENERMOND – Op de N374 bij Drouwenermond is zondag een auto van de weg geraakt en op de kop in een sloot terechtgekomen. Volgens 112 Meldingen Drenthe werd hierop werd de brandweer van Stadskanaal en het waterongevallen team van brandweer Emmen opgeroepen.

Achteraf bleek die inzet niet nodig te zijn omdat de bestuurder al uit het voertuig was en de plaats van het ongeval had verlaten.

Het verkeer ondervond hinder van de hulpverlening en berging van het voertuig. Bij het ongeluk zijn geen gewonden gevallen.

112 Drouwenermond

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Drouwenermond lees je in onze categorie 112 Nieuws Drouwenermond. Alle 112 alarmeringen uit Drouwenermond kan je live volgen via 112 meldingen Drouwenermond.

Video

https://youtu.be/-sJFjoOJ6ms

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.