Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 maart 2020, 15:34

Autokrasser in Klazienaveen op heterdaad aangehouden door burgerwacht

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:59 uur

KLAZIENAVEEN – Op dinsdag 17 maart 2020, omstreeks 22.05 uur is een autokrasser op heterdaad aangehouden door oplettende burgers.

In verband met eerdere vernielingen van voertuigen in de omgeving hadden omwonenden zich in een auto verstopt en de ramen geblindeerd. Op enig moment zag de “burgerwacht” een persoon naderen. Toen deze man naast de auto liep waarin de burgerwacht verstopt was hoorden zij dat de auto bekrast werd. Hierop hebben zij de man op heterdaad aangehouden op verdenking van vernieling van een voertuig en is de politie ingeschakeld.

De politie kon bevestigen dat er sprake was van een strafbaar feit en dat de man in kwestie hiervan verdachte was. Hierop is de 61 jarige inwoner van Klazienaveen meegenomen en ingesloten voor verhoor en nader onderzoek. Daarnaast is er bij de verdachte een voorwerp aangetroffen dat mogelijk gebruikt is voor de vernieling. Dit voorwerp is door de politie in beslag genomen en maakt onderdeel uit van het onderzoek. Tegen de verdachte zal proces verbaal worden opgemaakt.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.