Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 december 2016, 16:19

Automobilist door gladheid op de kop in de sloot

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:51 uur

ERICA – Op de Noordersloot in Erica is maandagmorgen een vrouw uit deze plaats door gladheid met haar auto van de weg geraakt en op de kop in de sloot tot stilstand gekomen. De bestuurster kwam kort na half elf uit richting Klazienaveen toen ze op het spekgladde wegdek in de slip kwam.

 

De vrouw wist, nadat ze eerst met een lifehammer een autoruit had ingeslagen, zelf het voertuig te verlaten. Ze liep bij het ongeval enkele kleine snijwondjes op. Nadat ze door de ambulancemedewerkers was behandeld is ze met de ziekenwagen naar haar woning gebracht.

 

De politie heeft het ongeval op papier gezet. De zwaarbeschadigde auto is door bergingsbedrijf Koolen geborgen.

112 Erica

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Erica lees je in onze categorie 112 Nieuws Erica. Alle 112 alarmeringen uit Erica kan je live volgen via 112 meldingen Erica.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.