Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 11 maart 2018, 6:02

Automobilist ernstig gewond bij ongeval in Nieuw-Schoonebeek

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:13 uur

NIEUW-SCHOONEBEEK – Bij een ongeval op de Europaweg in Nieuw-Schoonebeek is in de nacht van zaterdag op zondag 11 maart een bestuurder van een personenauto ernstig gewond geraakt.

 

Door nog onbekende oorzaak belandde de auto rond kwart voor vier ’s nachts in een flauwe bocht in de berm en kwam tegen een boom tot stilstand. De brandweer en het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse voor assistentie. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Het KNMI had voor zaterdag op zondagnacht code geel ‘In het westen en noorden plaatselijk dichte mist’ afgegeven. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

112 Nieuw-Schoonebeek

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nieuw-Schoonebeek lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuw-Schoonebeek. Alle 112 alarmeringen uit Nieuw-Schoonebeek kan je live volgen via 112 meldingen Nieuw-Schoonebeek.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.