Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 04 december 2016, 16:39

Automobilist gaat ervandoor na aanrijden 11-jarig jongetje

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:51 uur

ERICA – Een 11-jarig jongetje uit Erica raakte zaterdagochtend 3 december, gewond aan zijn been na een aanrijding op de Kalffstraat. De 11-jarige voetganger is rond 10.10 uur aangereden door een nog onbekende automobilist. De jongen is met een beenbreuk naar het ziekenhuis gebracht.

 

Een getuige zag een blauwe personenauto vanuit de Meineszstraat de Kalffstraat inrijden. Zij hoorde een auto remmen, waarop ze een klap hoorde. Toen de vrouw zich omdraaide, zag ze het jongetje op straat liggen. De bestuurder is doorgereden, in de richting van het kanaal en ging daarna vermoedelijk in de richting van Nieuw Amsterdam. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Getuigen die meer weten over dit ongeval worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

112 Erica

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Erica lees je in onze categorie 112 Nieuws Erica. Alle 112 alarmeringen uit Erica kan je live volgen via 112 meldingen Erica.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.