Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 05 juli 2021, 16:22

Automobilist in Emmen botst tegen muur van de brug over het Oranjekanaal

Laatst bijgewerkt: dinsdag 8 feb 2022 om 13:03 uur

EMMEN – Op de Brinkenweg in Emmen is maandagochtend een auto tegen een muur van de brug over het Oranjekanaal gebotst. Het ongeluk ontstond toen de bestuurder in de wijk Bargeres uit de richting van de Mantingerbrink kwam aangereden, waarna hij door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijtraakte en de auto in de slip raakte, met een botsing tegen de brug tot gevolg.

 

Volgens ooggetuigen waren er geen andere weggebruikers bij de botsing betrokken. De bestuurder raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.