Logo 112Emmen

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 24 december 2021, 1:27

Automobilist mag mee naar het bureau na eenzijdig ongeval in Emmen

Laatst bijgewerkt: dinsdag 13:02 uur
EMMEN – Op donderdag 23 december kreeg de politie omstreeks 21.00 uur een melding dat er een verkeersongeval had plaatsgevonden op de Boermarkeweg in Emmen. De bestuurder van een personenauto was daar tegen een lantaarnpaal aangereden. De auto was total loss.

Al snel bleek dat dit voertuig even daarvoor ook betrokken was geweest bij een ongeval op de Splitting in Barger-Oosterveld. Daar was de bestuurder met hoge snelheid achterop een andere auto gereden. Ook die auto raakte total loss en de inzittenden licht gewond.

Na onderzoek bleek dat de bestuurder van de eerste auto onder invloed van alcohol was. Hij is aangehouden. Bij een blaastest in het politiebureau blies hij 1030 Ugl. Dat is ruim 4 keer de toegestane hoeveelheid.
Het rijbewijs van deze bestuurder is ingevorderd. Verder krijgt hij een proces-verbaal voor het rijden onder invloed, in gevaar brengen van het overige verkeer en verlaten van een plaats ongeval.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.