Logo 112Emmen

Redactie overig 0 reactie(s) ma 21 februari 2022, 16:43

Automobilist uit Klazienaveen rijdt onder invloed van drug in onverzekerde auto met ongeldig rijbewijs

EMMEN – Op maandag 21 februari om 2:20 uur controleerden agenten aan de Verlengde Vaart ZZ op Erica een 28-jarige bestuurder uit Klazienaveen die reed in een personenauto. Na een drugstest bleek dat hij onder invloed reed.

Het bleek ook dat het al de 3e keer in korte tijd was dat hij onder invloed reed. Hij is aangehouden en zijn auto is in beslag genomen. Overigens bleek dit voertuig ook niet verzekerd te zijn en reed de bestuurder met een ongeldig verklaard rijbewijs. Hij had dus al helemaal niet mogen rijden.

Verdachte was het met dit alles niet eens. Niets was goed en het was de schuld van de politie. Dit was de reden om te denken dat hij in het politiebureau in Emmen wat moest vernielen. De politie heeft hiervan aangifte gedaan. Hij mocht hierdoor nog langer verblijven en ze hebben hem direct overgebracht naar ons arrestantencomplex in Assen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.