Logo 112Emmen

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 03 mei 2022, 12:17

Bestelauto botst tegen boom in Nieuw-Dordrecht, traumaheli landt voor medische assistentie

Laatst bijgewerkt: dinsdag 3 mei 2022 om 16:23 uur

NIEUW-DORDRECHT – Op de Bladderswijk Oostzijde in Nieuw-Dordrecht is eind van de dinsdag ochtend een bestelauto (caddy) tegen een boom gebotst. Het voertuig is in een tuin tot stilstand gekomen.

Het slachtoffer is geruime tijd behandeld in de auto. Het Mobiel Medisch Team (MMT) kwam met de helikopter om medische assistentie te verlenen. De bestuurder is daarna onder begeleiding van een MMT arts met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

112 Nieuw-Dordrecht

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Nieuw-Dordrecht lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuw-Dordrecht. Alle 112 alarmeringen uit Nieuw-Dordrecht kan je live volgen via 112 meldingen Nieuw-Dordrecht.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.