Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 februari 2019, 17:39

Bestuurder kleine zwarte auto gezocht na aanrijding met jongetje op fiets

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:57 uur

NIEUW-AMSTERDAM – De politie zoekt de bestuurder van een kleine zwarte auto die donderdag 7 februari tussen 15:30 en 15:45 uur op de Vaartweg/Zwarte Weg in Nieuw-Amsterdam reed.

 

De bestuurder heeft hierbij een lichte aanrijding gehad met een jongetje op zijn fiets. Het jongetje is hierbij gewond geraakt aan zijn been. De bestuurder is even gestopt, maar vervolgens weer doorgereden.

Herkent u dit verhaal en was u de bestuurder, of weet u wie de bestuurder is geweest? Neem dan contact op via 0900-8844.

112 Nieuw-Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Nieuw-Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuw-Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Nieuw-Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Nieuw-Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.