Logo 112Emmen

Overvaller
Redactie overval 0 reactie(s) do 14 juli 2022, 22:03

Bewoner mishandeld bij woningoverval aan de Kerspellaan in Emmen

EMMEN – Iets voor 9 uur vanavond vond er een woningoverval plaats aan de Kerspellaan in Emmen. Twee verdachten verschaften zich toegang tot een woning. Ze mishandelden een bewoner en vertrokken vervolgens via de Hoitingeslag. Het slachtoffer hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis.

De twee verdachten droegen donkere kleding en bivakmutsen met mogelijk een witte afbeelding daarop. Ziet u de verdachten, benader ze dan niet zelf, maar bel 112! Heeft u eerder iets gezien dan komt de politie graag met u in contact. Dat kan via 0900-8844 of Anoniem het 0800-7000.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.