Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 november 2016, 7:29

Bewoner overleden bij woningbrand in Emmer-compascuum

Laatst bijgewerkt: zondag 18:11 uur

EMMER-COMPASCUUM – De politie is een onderzoek gestart naar een brand in een woning aan de Streng. Bij deze woningbrand de 72-jarige bewoner overleden.

Dinsdag 29 november rond 04:40 uur kwam bij de meldkamer Noord-Nederland een melding binnen van een woningbrand. Nadat de hulpdiensten ter plaatse waren bleken er inmiddels twee bewoners, een 53-jarige vrouw en een 29-jarige man, uit de woning te zijn. Beide zijn gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Aanhouding
De vrouw is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij deze brand. Nadat de brand was geblust is er een overleden persoon in de woning aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.

 

Er kon voorkomen worden dat het vuur oversloeg naar naastgelegen huizen. Bovendien moesten de bewoners van naast gelegen woningen hun huizen verlaten en werden elders opgevangen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.