Logo 112Emmen

Redactie inbraak 0 reactie(s) za 10 december 2022, 16:58

Bewoners Stuwwal in Emmen overlopen inbreker, verdachte aangehouden

EMMEN – Op vrijdag 9 december omstreeks 22.40 uur heeft er aan de Stuwwal in Emmen een woninginbraak plaats gevonden. De bejaarde bewoners zijn thuis gekomen en treffen een persoon in hun woning aan. Ondanks dat ze proberen de inbreker in hun woning tegen te houden ontkomt hij toch. Hierbij raakt één van de bewoners lichtgewond.

De politie is direct met meerdere voertuigen op zoek gegaan naar deze verdachte.

Na een melding even later van een verdachte situatie aan de Polenstraat in Emmen treffen agenten een persoon aan die voldoet aan het signalement van de woninginbreker. Bij de aanhouding blijkt hij de buit vanuit de woning nog bij zich te hebben. Hij is door ons ingesloten in het arrestantencomplex in Assen.

Na forensisch onderzoek in de woning konden de bewoners, met behulp van fijne buurtgenoten, de woning weer opruimen en schoonmaken.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.