Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) za 28 april 2018, 17:57

Bierflesje vanaf viaduct op auto gegooid

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:55 uur

EMMEN – Op koningsdag omstreeks 23.00 uur reden een man en vrouw in hun zwarte Volkswagen Passat over de Rondweg in Emmen. Ze reden in de richting van de Delftlanden. Op het moment dat zij onder het viaduct door reden van de Hondsrugweg met de Rondweg werd er een bierflesje vanaf het viaduct naar beneden gegooid. Het bierflesje kwam terecht op de voorruit van de auto waardoor de autoruit vernield werd.

 

De geschrokken bestuurster zette meteen de auto stil in de berm. De bijrijder zag 2 personen op het viaduct staan en probeerde nog via het talud achter deze personen aan te rennen die er vandoor gingen. Het gaat vermoedelijk om 2 personen die weg fietsten in de richting van de wijk Bargeres.

 

Het gooien van spullen vanaf een viaduct op rijdende auto’s is levensgevaarlijk en kan ernstige gevolgen hebben. De politie verzoekt eventuele getuigen zich te melden via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.