Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 maart 2018, 17:04

Billenknijper door de politie aangehouden

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:55 uur

EMMEN – Op maandag 26 maart werd een 24 jarige man uit de Gemeente Emmen aangehouden nadat hij in toenemende mate fietsende meisjes in de billen kneep en er vervolgens als een haas vandoor ging. Dit gaf een behoorlijk onveiligheidsgevoel bij de meisjes en de impact was erg groot.

De dader had een nogal specifiek signalement en verplaatste zich op een sportfiets. Een van die meisjes heeft hem herkend toen zij hem later weer zag fietsen en haar moeder had een foto van de dader gemaakt.

In hetzelfde tijdsbestek zagen agenten een persoon fietsen die aan het opgegeven signalement voldeed. De politie heeft hem aangesproken, zijn identiteit vastgesteld en op de foto gezet. Deze foto kwam overeen met de foto van de moeder. Binnen 5 dagen kreeg de politie 4 meldingen van aanranding binnen omtrent deze persoon.

Hierop werd de man op maandag aangehouden en is hij ondertussen voorgeleid bij de Rechter Commissaris.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.