Logo 112Emmen

Redactie landelijk 0 reactie(s) vr 07 juli 2023, 22:14

Boeren verzamelen zich om de val van het kabinet te vieren

HOLTEN – Op de A1 bij afrit Holten hebben vrijdagavond zich een tiental boeren verzameld om het vallen van het kabinet te vieren. De boeren staan met flesjes bier in de handen en de sfeer en stemming zit er goed in.

De boeren protesteerden al langer tegen het huidige kabinet en zijn daarom dan ook blij dat deze vanavond is gevallen. De Boerenprotestacties zullen daarom ook voorlopig uit blijven. Vanavond is het dan ook voor de meeste boeren een feestje omdat de grootste plannen van het huidige kabinet vermoedelijk ook niet doorgaan, een van deze plannen was het stikstofplan.

Een van de boeren geeft aan dat er vooral blijdschap is en dat is er niet alleen bij hen, in het kwartiertje dat een fotocorrespondent op locatie staat, claxonneren tientallen automobilisten en vrachtwagenchauffeurs en fietsers die langs komen feliciteren de boeren.

Al met al een feestje voor iedereen aldus de boeren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.