Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) za 30 december 2017, 17:03

Broertje en zusje omgekomen bij woningbrand in Emmen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:13 uur

EMMEN – Bij een woningbrand in Emmen zijn een jongetje van zes en een meisje van vijf omgekomen. De brand brak vanochtend rond tien voor acht uit in een pand aan de Laan van de Marel in Emmen.

 

Een achterbuurman was als een van de eersten bij de woningbrand in Emmen. Hij had de moeder van de kinderen om hulp horen roepen. Maar het vuur sloeg zo snel om zich heen dat hij niets kon doen.

 

Naast politie, brandweer en politie werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Binnen twee uur werd het sein brand meester gegeven. De oorzaak wordt nog onderzocht.

 

De vader is ingelicht over de dood van de kinderen, de moeder wordt nog kunstmatig in slaap gehouden. Burgemeester Van Oosterhout van Emmen heeft vanochtend ter plekke gesproken met omwonenden. Hij spreekt van een “vreselijk drama”.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.