Logo 112Emmen

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 01 december 2017, 20:30

Brugstraat Klazienaveen weer open

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:08 uur

KLAZIENAVEEN – Op vrijdag 1 december vanaf 16.00 uur is de Brugstraat in Klazienaveen weer geopend voor het verkeer. De aannemers is de laatste weken nog druk bezig geweest met een aantal werkzaamheden op en langs de rijbaan, zoals het aanplanten van groen en plaatsen van verkeersborden. Ook het beton ter hoogte van de Pollux was niet volledig uitgehard. De Brugstraat moest daarom nog vrij gehouden worden van verkeer.

Op 1 mei werd gestart met de herinrichting van de Brugstraat. De belangrijkste verbindingsweg tussen Emmen en Klazienaveen ging op de schop omdat de riolering moesten worden aangepakt en de straat qua uitstraling niet meer paste in het straatbeeld. De straat past nu beter bij de nieuwbouw in De Planeet. Sindsdien is er een gescheiden rioolstelsel (regen- en vuilwater) en een voetpad aangelegd, is de rijbaan smaller gemaakt met klinkers zodat het niet meer uitnodigt om er te hard te rijden. De nieuwe inrichting van de Brugstraat moet ervoor zorgen dat het doorgaande verkeer gebruik gaat maken van de Pollux en de Antares.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.