Logo 112Emmen

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 29 november 2021, 16:49

Camerabeelden van brandstichting Corona testlocatie in Emmen bij Opsporing Verzocht

Laatst bijgewerkt: dinsdag 8 feb 2022 om 13:03 uur

EMMEN – Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt op dinsdagavond 30 november aandacht aan de brandstichting bij een Corona testlocatie van de GGD aan de Van Schaikweg in Emmen. In de uitzending worden onder andere camerabeelden van de brandstichting getoond. De uitzending is te zien op NPO 1 en begint om 20.30 uur.

De brand bij de testlocatie vond plaats op zaterdagavond 20 november, rond 19.30 uur. De politie neemt de brandstichting zeer serieus en doet uitgebreid onderzoek. Er is helaas nog geen verdachte aangehouden. Door de brand ontstond er schade aan het pand, waarna deze onbruikbaar was. De GGD moest noodgedwongen uitwijken naar een andere locatie. We beschikken over camerabeelden van de omgeving van de testlocatie in Emmen. Deze beelden worden dinsdagavond getoond in het tv-programma. De politie hoopt dat kijkers de verdachte herkennen of ons van meer informatie over deze zaak kunnen voorzien.

Opsporing Verzocht is dinsdag 30 november vanaf ongeveer 20.30 uur te zien op NPO1. De volgende dag omstreeks 13.20 uur wordt de uitzending herhaald, ook op NPO1.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.