Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 november 2017, 16:02

Controle in Emmen in verband met woninginbraken

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:03 uur

EMMEN – Op donderdag avond 9 november 2017 heeft de politie in Emmen een verkeerscontrole gehouden. Ook is de politie onopvallend de wijken in gegaan.

De aanleiding van de controle was, dat de afgelopen periode het aantal woning inbraken fors gestegen is in Emmen, met name in de wijken Bargeres en Rietlanden. Dat was dan ook de reden dat de politie rondom deze wijken controleerde.

Bij de verkeerscontrole werden 812 blaastesten afgenomen van de bestuurders. Er werd verder gecontroleerd of er bijzonderheden waren rondom de bestuurders en of voertuigen. Er werden aanhoudingen gedaan voor het vermoeden van rijden onder invloed van drugs en het rijden onder invloed van alcohol. Er werd een voertuig in beslag genomen van een fiscaal wanbetaler en er werd een voertuig afgesleept van iemand die boetes had openstaan. Verder werden er 30 overtredingen geconstateerd, waar een proces verbaal voor is opgemaakt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.