Logo 112Emmen

Redactie evenement 0 reactie(s) do 05 oktober 2017, 19:42

Cultuurprijs Emmen 2017

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:06 uur

EMMEN – De Cultuurprijs Emmen 2017 is een tweejaarlijkse aanmoedigingsprijs bedoeld voor één of meerdere personen die de afgelopen tijd een vernieuwende artistieke ontwikkeling hebben laten zien.

 

De Cultuurprijs Emmen 2017 is een tweejaarlijkse aanmoedigingsprijs bedoeld voor één of meerdere personen die de afgelopen tijd een vernieuwende artistieke ontwikkeling hebben laten zien. Ook nieuwe initiatieven voor het culturele leven in Emmen kunnen deze prijs winnen. U kan personen, maar ook verenigingen of instellingen nomineren. Ken jij iemand of een organisatie die voor deze prijs in aanmerking komt? Laat het weten. 

 

Aanmelden kan tot 21 oktober via:

 

De Cultuurprijs Emmen wordt vrijdag 5 januari 2018 uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Emmen in het Atlas Theater.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.