Logo 112Emmen

Redactie evenement 0 reactie(s) zo 16 april 2017, 17:40

Derde Pianodag Emmen op 17 juni

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:06 uur

EMMEN – De derde editie van de Pianodag Emmen wordt op zaterdag 17 juni gehouden in het Atlas Theater.

 

De dag is bedoeld voor amateur pianisten van alle leeftijden en pianodocenten in Emmen en wijde noordelijke regio. De Pianodag wil iedereen die actief of passief geïnteresseerd is in pianospelen en pianomuziek een inspirerend programma bieden en een mogelijkheid tot contact en uitwisseling.

 

Op het programma staan concertlezingen, workshops en openbare lessen. Ook is er een Vijf Minutenfestival waar amateur pianisten zich solo of in ensemble kunnen presenteren. Een boekenmarkt voor tweedehands pianoboeken en diverse informatiestands maken de dag compleet.

 

De Pianodag Emmen is een initiatief van de Stichting Noord Nederlandse Pianodagen / Marijke de Gruil. Meer informatie en opgave voor de dag via www.pianodagen.nl.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.