Logo 112Emmen

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 04 oktober 2021, 18:00

Diverse activiteiten in Emmen tijdens de Regenboogweek

Laatst bijgewerkt: dinsdag 8 feb 2022 om 13:03 uur

EMMEN – Tijdens de Regenboogweek van 11 tot en met 17 oktober zijn er diverse activiteiten. Meer informatie over de activiteiten vindt u door te klikken op de activiteit.

Vrijdag 8 oktober
Rainbow Jump bij Urban Jump in Emmen
Op vrijdagavond 8 oktober kunt u de liefde vieren in Urban Jump(externe link)! U bent welkom van 21:00 tot 24:00 uur. Vanaf dat moment is het een groot liefdes-spring paradijs, natuurlijk helemaal in regenboog stijl.

Maandag 11 oktober
De film ‘The World to Come’ bij Filmhuis Emmen
In samenwerking met Stichting LHBT Emmen en Kerngroep Regenbooggemeente Emmen, draait Filmhuis Emmen(externe link) de film ‘The World to Come’ op maandag 11 oktober om 19:15 uur.

Dinsdag 12 oktober
De film ‘ Supernova’ bij Filmhuis Emmen
In samenwerking met Stichting LHBT Emmen en Kerngroep Regenbooggemeente Emmen, draait Filmhuis Emmen(externe link) de film ‘Supernova’ op dinsdag 12 oktober om 19:15 uur.

Woensdag 13 oktober
Levensliedjes en verhalen over jezelf kunnen zijn in zorgcentrum Holdert in Emmen
Alles goed?… iedereen zichzelf?!(externe link)” is een programma van zanger Klaas Spekken, pianist Vincent Grit en Roze 50+ ambassadeur Marjet Bos. Met uit het leven gegrepen liedjes en verhalen vragen zij op een open en persoonlijke manier aandacht voor de situatie van oudere lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (LHBTI).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.