Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 december 2018, 1:42

Diverse woningen ontruimd na plofkraak in Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:04 uur

EMMEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 29 december heeft er aan het Valkenveld in Emmen een plofkraak voorgedaan bij een geldautomaat. Onduidelijk is of er buit is gemaakt.

 

Uit voorzorg werden diverse woningen ontruimd. De hulpdiensten hebben daarom opgeschaald naar grip 1. De EOD van defensie is onderweg naar Emmen. Deze speciale eenheid gaat de hulpdiensten helpen met onderzoek bij de geldautomaat. De ontruiming van diverse woningen is inmiddels in gang gezet.

 

De bewoners van de ontruimde woningen worden opgevangen in een kantine van een zorginstelling. Zodra de EOD is gearriveerd kan worden begonnen met het onderzoek.

 

Update

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is nog volop bezig met onderzoek poging plofkraak geldautomaat winkelcentrum Valkenveld in Emmen. De directe omgeving is nog afgesloten. Getuigen kunnen zich bij de politie melden via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.