Logo 112Emmen

Redactie brand 0 reactie(s) vr 22 oktober 2021, 16:48

Dode en twee gewonden bij woningbrand in Emmen

Laatst bijgewerkt: dinsdag 8 feb 2022 om 13:03 uur

EMMEN – Vrijdagmiddag 22 oktober is brand ontstaan in een woning aan de Valtherzandweg in Emmen. Daarbij is een persoon om het leven gekomen. Vier ambulances en traumateam kwamen ter plaatse. Twee personen raakten gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De brand ontstond rond 14:45 uur. De brandweer heeft de brand geblust. De politie begint nu met een onderzoek naar de oorzaak van deze brand. Ook moet de identiteit van de betrokkenen nog definitief worden vastgesteld.

Als u informatie hebt over deze brand, vragen wij u om contact op te nemen met de politie in Emmen, telefoon 0900 8844.

Update
In het onderzoek naar de oorzaak van deze brand is vastgesteld dat er geen sprake is van een misdrijf, maar van een noodlottig ongeval. Het overleden slachtoffer is een 72-jarige man, een van de bewoners van deze woning.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.