Logo 112Emmen

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 21 januari 2022, 10:22

Dode en zwaargewonde bij ongeval in Barger-Compascuum

Laatst bijgewerkt: vrijdag 21 jan 2022 om 16:27 uur

BARGER-COMPASCUUM – Bij een verkeersongeval aan de Postweg in Barger-Compascuum is vrijdagochtend een 78-jarige vrouw uit de gemeente Emmen om het leven gekomen. Een 79-jarige man uit dezelfde gemeente is met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Rond half tien botste de auto door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Meerdere ambulances, de brandweer en de politie rukten uit naar de plek van het ongeluk, maar voor één van de slachtoffers mocht hulp niet meer baten. Rondom de auto zijn schermen geplaatst om hem uit het zicht te houden.

De Forensische Opsporing Verkeer gaat onderzoek doen naar de toedracht van het incident.

112 Barger-Compascuum

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barger-Compascuum lees je in onze categorie 112 Nieuws Barger-Compascuum. Alle 112 alarmeringen uit Barger-Compascuum kan je live volgen via 112 meldingen Barger-Compascuum.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.