Logo 112Emmen

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 17 juli 2023, 10:46

Dodelijk steekincident in Gees: verdachte aangehouden

Laatst bijgewerkt: maandag 17 jul 2023 om 16:47 uur

GEES – Aan De Kamp in Gees heeft zondagavond 16 juli een dodelijk steekincident plaatsgevonden. Agenten hebben ter plaatse een verdachte aangehouden. Het onderzoek gaat door. Getuigen worden gevraagd zich bij de politie te melden.

Rond 23:35 uur kreeg de politie een 112 melding van het steekincident aan De Kamp. Hierbij raakte een 40-jarige man zeer ernstig gewond. Verschillende hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar hulpverlening mocht helaas niet meer baten. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Verdachte aangehouden

Agenten hebben direct een 29-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit dodelijke steekincident. Zowel verdachte als slachtoffer verbleven in een woning aan De Kamp in Gees. Wat er precies is gebeurd en wat de rol is geweest van de aangehouden man wordt onderzocht. De verdachte en eventuele getuigen worden vandaag verder verhoord en op de plaats van het incident wordt nog sporenonderzoek verricht. Heeft u informatie of bent u getuige geweest van dit steekincident en heeft u de politie nog niet gesproken? Neem dan direct contact op. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan via 0800-7000.

112 Gees

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Gees lees je in onze categorie 112 Nieuws Gees. Alle 112 alarmeringen uit Gees kan je live volgen via 112 meldingen Gees.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.