Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) di 24 mei 2016, 15:58

Drie aanhoudingen in drugsonderzoek

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:50 uur

DRENTHE – De politie heeft in een onderzoek naar de handel in softdrugs drie aanhoudingen verricht. Daarnaast vonden drie doorzoekingen plaats in woningen. Daarbij werd onder andere beslag gelegd op wapens, geld en drugs. Het onderzoek is nog niet afgerond. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

De recherche in Drenthe startte een onderzoek naar aanleiding van binnen gekomen informatie. Afgelopen vrijdag werd besloten om tot aanhouding over te gaan. Tijdens deze actie werden een 74-jarige inwoner uit een klein dorp in de gemeente Eemsmond, een 30-jarige inwoner van Dalen en een 27-jarige inwoner van Emmen aangehouden. Het trio werd overgebracht naar het politiebureau. Vervolgens doorzocht het onderzoeksteam in Zuidoost Drenthe en in Groningen drie woningen. In één woning werd een hennepdrogerij aangetroffen met daarin enkele kilo’s hennep. In een andere woning vonden agenten eveneens een aantal kilo’s hennep. Op de drugs werd beslag gelegd. Tijdens de actie werden ook twee vuurwapens gevonden. Beide wapens werden in beslag genomen. Ten slotte legde het team in het kader van het afpakken van crimineel vermogen beslag op een aantal auto’s en geldbedrag van ruim 50.000 euro.

 

Onderzoek
De 74-jarige verdachte mocht na verhoor het politiebureau verlaten. De 30-jarige en de 27-jarige verdachten werden ingesloten en zullen voor de rechter-commissaris worden geleid. Het onderzoek is nog niet afgerond en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.