Redactie algemeen 0 reactie(s) di 21 november 2017, 16:24

Drie Jeugdlintjes en twee bekers uitgereikt

Laatste update: 19 aug 2021 08:08 uur

EMMEN – Maandag 20 november reikte wethouder René van der Weide voor de zevende keer de Emmense Jeugdlintjes uit. Dit is een jaarlijkse waardering voor kinderen en jongeren van zes tot en met achttien jaar die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen en zo een positieve bijdrage hebben geleverd aan de maatschappij.

Drie jonge helden: Lieke en Else (18 jaar uit Emmen) en Silvano (8 jaar uit Erica) ontvingen een Emmens Jeugdlintje tijdens een feestelijke bijeenkomst. Het voetbalelftal JO-17 van Zwartemeerse Boys uit Zwartemeer en de kinderen uit groep 8 van de Kardinaal Alfrinkschool uit Bargeres ontvingen een beker.

 

Lieke en Else hebben een slachtoffer geholpen die s’ nachts een auto-ongeluk heeft gehad. Silvano zet zich in voor heel veel acties voor verschillende goede doelen in Erica. De jongens van Zwartemeerse Boys JO-17 hebben hun steentje bijgedragen aan de Emma Tour, voor de inmiddels overleden Emma Walda uit Zwartemeer. De kinderen uit groep 8 van de Kardinaal Alfrinkschool staan altijd klaar voor hun klasgenootje Danée voor wie het niet altijd vanzelfsprekend is om lessen te volgen of aan buitenschoolse activiteiten mee te doen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons