Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 08 mei 2016, 16:03

Duo aangehouden voor mishandeling agent

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 07:50 uur

EMMEN – De politie hield in de nacht van zaterdag op zondag een 25-jarige Emmenaar en zijn 23-jarige uit Emmer-Compascuum afkomstige vriendin aan.

 

Het stel had op de Hoofdstraat een woordenwisseling met twee mannen. Toen de politie arriveerde probeerde deze te bemiddelen en stuurde beide mannen weg. Toen ze wegliepen ging de vrouw er achteraan en ontstond er wederom ruzie. Ook de 25-jarige bemoeide zich er hierna weer mee. Toen een van de agenten hen sommeerden door te lopen gaven beide hier geen gevolg aan. De Emmenaar gaf hierna een politieman een harde duw tegen zijn schouder. Toen deze hierna werd aangehouden probeerde de vrouw dit te voorkomen waarbij de politieman van de Emmenaar een slag in zijn gezicht kreeg. Het stel werd aangehouden en ingesloten.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.