Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 02 augustus 2017, 21:47

Emmenaar moet psychiatrisch behandeld worden voor diefstallen en geweld

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:53 uur

ASSEN/EMMEN – Een 39-jarige Emmenaar is veroordeeld tot acht maanden voorwaardelijke celstraf voor zes diefstallen, mishandeling en doorrijden na een ongeluk.

 

De rechter legde geen onvoorwaardelijke straf op, omdat hij het belangrijker vindt dat de man snel psychiatrisch behandeld wordt. Binnenkort gaat hij naar een kliniek in Vught.

 

Diefstallen
De man ging tussen februari vorig jaar tot juni van dit jaar acht keer in de fout. In een supermarkt stal hij drie flessen whisky. Hij nam uit een drogisterij een lading Zwitsal-producten mee en bij een sportzaak stal hij een kledingstukken.

 

In een van de winkels sloeg de Emmenaar ook een medewerkster, omdat de vrouw hem betrapte. Hij stal daarnaast ook een lokfiets.

 

Kopstoot
In de wijk Emmermeer nam de man met zijn auto een bocht te ruim en raakte hij een andere auto. Hij reed door, maar werd later aangehouden omdat het slachtoffer zijn kenteken had genoteerd. Tijdens de arrestatie in februari dit jaar gaf hij een politieagent een kopstoot

 

De Emmenaar ontkent alles. De meeste acties van de man zijn echter op camerbeelden vastgelegd. Hij moet de slachtoffers in totaal 1070 euro betalen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.