Logo 112Emmen

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 30 oktober 2022, 16:28

Ernstig ongeval met paard en wagen in Schoonloo

Laatst bijgewerkt: zondag 30 okt 2022 om 17:46 uur

SCHOONLOO – Een persoon is zondagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval met paard en wagen aan de Olle Hullenweg in Schoonloo. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumahelikopter twee ambulances en politie.

De paarden die voor de wagen liepen, sloegen op hol en zijn door een afzetting heen gebroken. De menner is met de wagen half door een sloot gereden en daarna er vanaf gevallen.

Na langdurige stabilisatie is het slachtoffer onder begeleiding van een mobiel medisch team arts en politie escorte overgebracht naar het UMCG in Groningen.

De paarden en wagen werden opgevangen door omstanders en tijdelijk gestald bij een boerderij.

112 Schoonloo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Schoonloo lees je in onze categorie 112 Nieuws Schoonloo. Alle 112 alarmeringen uit Schoonloo kan je live volgen via 112 meldingen Schoonloo.

Video

https://youtu.be/1Qa1Q8z2CsI

Locatie

112 Melding

13:19:11 30-10-22 MMT INZET MKA Drenthe (HS-GHOR)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.