Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 26 februari 2017, 2:45

Explosie bij pizzeria aan de Weerdingestraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:12 uur

EMMEN – De politie is een onderzoek gestart naar een explosie en een daaropvolgende brand bij Restaurant Dal Baffo aan de Weerdingerstraat. De brand werd zondagochtend rond 01:40 uur gemeld bij de meldkamer van de brandweer.

Bewoners die boven de eetgelegenheid wonen hadden hun appartementen al verlaten en zijn niet gewond geraakt.

 

Het is vooralsnog onduidelijk waardoor de explosie is ontstaan. De afdeling forensische opsporing (FO) van de politie zal hier verder onderzoek naar doen. Mensen die iets gezien hebben rond het tijdstip van de explosie en de daarop volgende brand worden verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.