Logo 112Emmen

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 20 april 2022, 18:57

Flinke file na kop-staart botsing op de N34 bij Gieten

GIETEN – Op de N34 bij Gieten heeft zich woensdagmiddag een fikse kopstaart botsing voorgedaan. Het ongeluk zorgde voor flinke filevorming in beide richtingen van de provinciale weg N34.

Meerdere betrokkenen zijn in de ambulance nagekeken en behandeld. Eén inzittende van een auto is naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster van de andere auto is door de ambulance naar huis gebracht.
Beide voertuigen zijn geborgen door bergingsbedrijf Hamstra uit Tynaarlo.

Tussen Gieten en Annen was de N34 geruime tijd in beide richtingen dicht. De overige weggebruikers werden omgeleid. Na anderhalf uur werd de N34 weer vrijgegeven.

112 Gieten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Gieten lees je in onze categorie 112 Nieuws Gieten. Alle 112 alarmeringen uit Gieten kan je live volgen via 112 meldingen Gieten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.