Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 november 2016, 17:37

(Gas)alarmpistolen gevonden bij No Surrender-leden

Laatst bijgewerkt: donderdag 07:51 uur

EMMEN / KLAZIENAVEEN – De politie heeft vandaag onder leiding van een rechter-commissaris de woningen van de secretaris en de penningsmeester van motorclub No Surrender in Emmen en Klazienaveen doorzocht.

 

In beide woningen is een uitgebreide zoeking geweest. Daarbij is beslag gelegd op administratie en diverse laptops en tablets.

 

Twee (gas)alarmpistolen
Daarnaast is in één van de woningen een 8 mm gasalarmpistool en een 6 mm alarmpistool aangetroffen. Dat zijn wapens die lijken op vuurwapens en daarom verboden zijn. De wapenwetgeving verbiedt deze wapens omdat ze dreigend kunnen overkomen. Beide wapens zijn in beslag genomen.

 

De politie doet nader onderzoek naar de digitale en fysieke administratie en de beide (gas)alarmpistolen. Er zijn vandaag in dit onderzoek geen aanhoudingen verricht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.