Logo 112Emmen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 17 februari 2019, 20:59

Geld weggenomen bij woninginbraak Nieuw-Weerdinge

Laatst bijgewerkt: donderdag 19 aug 2021 om 08:03 uur

NIEUW-WEERDINGE – Op vrijdag 15 februari tussen 11.40 uur en 12.10 uur heeft er een woninginbraak aan het Weerdingerkanaal Zz plaats gevonden. De dader(s) hebben aan de achterzijde van de woning een deur open gebroken. Er is een geld uit de woning weggenomen.

 

Naar aanleiding van een Burgernetmelding heeft een getuige aangegeven dat er diezelfde dag rond 10.30 uur 2 donkergetinte jongens in een bus van een riool ontstop bedrijf probeerden te komen. Ze werden gelijk weer uit de bus gestuurd en zijn toen richting Emmen gelopen.

Mocht u iets weten over deze inbraak of mocht u vrijdagochtend vreemde personen of voertuigen hebben gezien, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

112 Nieuw-Weerdinge

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Nieuw-Weerdinge lees je in onze categorie 112 Nieuws Nieuw-Weerdinge. Alle 112 alarmeringen uit Nieuw-Weerdinge kan je live volgen via 112 meldingen Nieuw-Weerdinge.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.