Logo 112Emmen

Redactie misdaad 0 reactie(s) za 04 juni 2022, 20:06

Gestolen Apple MacBook weer terug dankzij ‘Zoek mijn Mac’

AMSTERDAM / EMMEN – Zaterdagmorgen kreeg de meldkamer Noord-Nederland een telefoontje van een aangever uit Amsterdam.

Vrijdag 3 juni waren een aantal van zijn spullen gestolen en hier had hij aangifte van gedaan. Op zaterdagochtend straalde 1 van die goederen (een Apple MacBook) een live locatie uit in Emmen.

Agenten zijn in samenwerking met handhaving op zoek gegaan naar de spullen en eventuele verdachte. Op aanwijzen van de aangever uit Amsterdam, waar op dat moment telefonisch contact mee was, konden agenten een persoon staande houden die alle gestolen spullen in een tas bij zich droeg.

Hierop is de verdachte aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. De aangever krijgt zijn spullen terug en de verdachte zal worden gehoord over zijn aandeel in dit voorval.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.