Redactie 112 0 reactie(s) ma 30 maart 2020, 16:38

Getuige ziet twee personen met een televisie onder de arm na inbraak in Emmen

Laatst bijgewerkt: donderdag 08:03 uur

EMMEN – Vrijdag 27 maart 2020 tussen 20.00 uur en 23.15 uur is er ingebroken in een woning aan de Druwerbrink in Emmen. Hierbij is onder andere een televisie weggenomen.

 

Een getuige heeft kort daarna twee personen met een televisie onder de arm zien lopen nabij de woning, dit betroffen een man en een vrouw. Heb je iets gezien, of informatie over deze personen dan wel de inbraak? Neem dan s.v.p. contact op met de politie via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Emmen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Emmen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.